Categories
Tech Tehnologija

Bh. gamer Nikola Kovač napustio FaZe Clan i potpisao za G2 Esports

Bh. gamer Nikola Kovač napustio FaZe Clan i potpisao za G2 Esports


Bh. profesionalni gamer Nikola Kovač, poznatiji kao NiKo, napustio je tim FaZe Clan te je potpisao za CS:GO tim G2 Esports.

Bh. profesionalni gamer Nikola Kovač, poznatiji kao NiKo, napustio je tim FaZe Clan te je potpisao za CS:GO tim G2 Esports.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

NiKo je svoj rastanak sa FaZe Clanom potvrdio na društvenoj mreži Instagram.

“Nakon tri i po godine u FaZe Clanu došao je kraj. Sa suzama u očima moram reći ‘zbogom’ svima koji su bili blizu tokom mog vremena u FaZeu, svim igračima s kojim sam igrao, osoblju koje je uvijek bilo uz mene te fanovima koji su nas podržavali tokom ovog perioda. Bila je ovo ‘divlja vožnja’ s mnogo uspona i padova, mnogo lijepih uspomena koje ću čuvati zauvijek. Šteta je što nismo donijeli veliki trofej tako legendarnoj organizaciji, ali niko ne žali za tim više od mene. Možda sam iznevjerio neke od vas svojom odlukom, ali vjerujem da je ona najbolja za obje strane. Duga je lista igrača s kojim sam igrao u FaZeu, želim se zahvaliti svima, posebno Rainu i RobbaNu koji su bili uz mene otkako sam došao u FaZe. Aktuelnom timu želim puno sreće u budućnosti, hvala svima, volim vas”, napisao je Kovač u svom postu.

View this post on Instagram

Three and a half years in @fazeclan has come to an end. With tears in my eyes, I have to say goodbye to everyone who was involved throughout my time in FaZe, all the players that I played with, all the staff behind that was always there for me and all the fans that have supported us throughout this period. It was a wild run with a lot of ups and downs, so many good memories that I will cherish forever, it sucks that we couldn’t bring a major trophy to such a legendery organization, but no one regrets it and is hurt more than me. Maybe I let some of you down with the decision I made, but I believe it’s the best for both parties this way. It’s a big list of players that I played with in FaZe, I wanna thank them all for the time playing together, especially to Rain and RobbaN who were there with and for me ever since I joined, I wish current FaZe lineup best of luck in their future. Thank you for everything @fazeclan , big love <3

A post shared by Nikola Kovač (@csgoniko) on

Brojni fanovi su reagovali na njegov post te su ga izdvajali kao najboljeg igrača u FaZeu.

NiKo će karijeru nastaviti u CS:GO timu G2 Esports s kojim je već potpisao ugovor, a pridružit će se svom rođaku Nemanji Kovaču poznatijem kao huNter. Kapiten tima je Nemanja nexa Isaković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *